Proactief werken aan persoonlijke, team en organisatie ontwikkeling

Individuele OntwikkelingTeam & Organisatieontwikkeling

In deze huidige tijd

staan we voor vele uitdagingen, waarbij we onze lat vaak erg hoog leggen. Hoe zorgen we ervoor dat we, ondanks de hectiek, toch evenwicht en plezier blijven ervaren? Hoe blijven we veerkrachtig, zowel persoonlijk, als team en organisatie? Wat is er nodig om in regie te blijven en hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en privé? Hoe blijven we als team of organisatie wendbaar en toekomstgericht?

Als alle ballen zonder verandering in de lucht blijven, dan lukt het ons om ze in beweging te houden. Echter, de realiteit is anders. Het leven brengt soms veranderingen en moeilijke tijden met zich mee, of het nu om ons persoonlijke of professionele leven gaat, of om onze organisatie of team.

Juist voor die tijden, wanneer verandering nodig is, biedt Inzicht naar Evenwicht ondersteuning. We doen dit door samen met jou of jullie team naar de kern van het vraagstuk te gaan.
R

Wij geloven dat de enige effectieve manier om krachtig en evenwichtig in het leven te staan, via de weg van inzicht loopt.

R
Vanuit inzicht groei je naar evenwicht en tot betere samenwerking en ontwikkeling.

We benaderen ieder vraagstuk vanuit de kern van wat er speelt, zonder ons te richten op symptoombestrijding of oppervlakkige oplossingen. Dit leidt ons snel tot de essentie. Door juist die vragen te stellen die je zelf liever overslaat, ontdek je antwoorden die je verder helpen in jouw proces of het proces van het team.
Wij werken vanuit inzicht naar ‘ik-kracht’, zodat jij en het team tot duurzame ontwikkeling komen.

Elk traject, of het nu individueel is of in teamverband, is uniek. Daarom werken wij niet met een vast concept, maar passen we toe wat voor jou of jullie team nodig is.

Kies hieronder welke dienst het best bij jou past

Individuele Ontwikkeling

 

 

Zakelijke Ontwikkeling

 

 

Onze kernwaarden:

Authentiek

Inzicht naar Evenwicht hanteert een unieke aanpak. Alles wat we doen, komt rechtstreeks uit ons hart en is gericht op mens en organisatie. Met een systemische blik richten we ons op de onderlinge samenhang en de interactie met de omgeving.

Ethisch en integer

Bij Inzicht naar Evenwicht is veiligheid het allerbelangrijkst. Om een ruimte te creëren waar kwetsbaarheid en openheid kunnen bloeien, hanteren we te allen tijde een ethische en integere aanpak in onze interacties en in alles wat we ondernemen.

Zorgzaam

Inzicht naar Evenwicht draagt zorg voor elkaar en onze klanten. We denken actief mee en anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Onze betrokkenheid is oprecht en we zorgen dat alles goed geregeld is, waarbij de menselijke maat altijd voorop staat. Op deze manier bereiken we samen de beste resultaten.

Wil je meer weten over Inzicht naar Evenwicht en onze werkwijze lees dan hier verder.

If you truly want to change your life, you must first be willing to change your mind.

(Donald Altman)

Wie wij zijn

Angelique Schetters
&
Isabella van den Brink

N

Beiden delen wij een diepe interesse en hebben uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van mensen en de interactie tussen individuen.

N

Waar Isabella haar jarenlange ervaring heeft opgedaan binnen de zorg en gezondheidssector komt deze bij Angelique voornamelijk uit het bedrijfsleven vandaan. Beide in management, leidinggevende en coachingrollen. Deze mooie combinatie biedt een breed scala aan kennis en ervaring.

N

We zijn beide doortastend en richten ons altijd op de kern van elk vraagstuk.

N

Een gedeelde liefde voor de natuur en een groot hart voor dieren verenigt ons.

N

Samen hebben we het talent om lang en gezellig te praten (je komt er dan niet tussen volgens onze mannen 😉), dit doen wij het liefst onder het genot van een speciaal biertje.

Wil je meer over ons en onze werkwijze weten klik dan hier:

Onder andere gewerkt met

Review

Lorem Ipsum Vadnadlias Lorem Ipsum Vadnadlias Lorem Ipsum Vadnadlias Lorem Ipsum Vadnadlias

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.