Onze persoonlijkheid wordt opgebouwd uit verschillende onderdelen. We hebben verschillende rollen, verschillende eigenschappen en verschillende emoties. Het is één geheel met sterke en kwetsbare kanten. Geen enkel deel van jezelf, ook niet de minder leuke of mooie kanten, kun je buitensluiten want alles samen maakt die ene unieke “IK”. Klinkt logisch toch?!

Maar dat is het vaak niet. Wat mensen vaak doen is de delen die ze minder leuk vinden, of minder graag voelen, wegstoppen. Ze zetten er een muurtje voor dan kan het hen niet raken.

Vaak werkt dit niet voor lang. Dingen die je wegstopt gaan groeien en willen uiteindelijk toch gezien worden. Ze gaan je in de weg zitten net zo lang tot je er niet meer omheen kunt. Je loopt vast; privé of zakelijk.

Als je van al het mooie wil blijven genieten wordt het tijd om de muur af te breken. Te gaan kijken naar de delen en emoties van jezelf, je er bewust van te worden en er mee aan de slag te gaan. Zo kun je deze belemmerende patronen voorgoed doorbreken en groeien.

Dat kan spannend zijn want je weet niet wat je tegen gaat komen. Maar met hulp van een goede coach is het een leerzame weg om te bewandelen.

Wat zou jij nodig hebben van een coach die jou hierbij mag helpen?

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.