Er moeten nogal wat ballen in de lucht gehouden worden. De meeste van ons leggen daarbij de eigen lat ook nog erg hoog.

Je wil die toffe baan, een fijn sociaal leven met uitstapjes en gave vakanties. Een knap huis. Rijden in een fijne auto. En succes hebben met een gave baan.

Dat is nogal een verantwoordelijkheid. En als het dan, ondanks dat je alles lijkt te hebben, ergens toch niet goed voelt; dan geeft dat stress.
Het lijkt een kwestie van accepteren en schouders er onder zetten. Maar wat nu als je al een tijdje teert op je doorzettingsvermogen en dat niet langer meer lukt? Als je voor jezelf weet dat harder werken je geen oplossing meer gaat bieden. Dan zit je klem!

Als deze situatie nog langer aanhoudt dan bestaat de kans dat je dingen krijgt als oververmoeidheid, stress of zelfs burn-out. Er kunnen fysieke klachten ontstaan zoals slaapproblemen, hoofdpijn, rugpijn, darmklachten. Frustratie, irritatie, relatieproblemen…
Dat is het allemaal niet waard.

De enige oplossing die dan overblijft is: het anders gaan doen! Maar hoe dan? Want veranderen is niet makkelijk.

En toch ben er van overtuigd dat het voor iedereen mogelijk is om te veranderen. Dat het voor iedereen is weggelegd om een druk actief leven te leiden vanuit evenwicht, plezier en ontspanning. Maar daarvoor moet je het misschien wel anders doen dan dat je het nu doet. ?

Wanneer je inzicht krijgt in je gedachten, je overtuigingen en je gedrag. Komt er ook ruimte om anders om te gaan met deze overtuigingen en blokkades. We kennen allemaal wel de kritische stemmen in ons hoofd. Je kunt leren hoe je hier anders mee om kan gaan. Wanneer je zelfvertrouwen groeit kun je weer leiding nemen over jouw leven. Kun je weer krachtige keuzes maken. En komt er weer ruimte voor plezier en ontspanning.

Dat gaat niet vanzelf. Het kost doorzettingsvermogen en lef. Maar als je de tijd en aandacht neemt voor jezelf en voor jouw toekomst. Als jij jezelf serieus neemt. Dan kun je de regie over je leven terug pakken. En weet je …. je hoeft zo’n verandering niet alleen te doen. Je kunt hulp vragen, een steuntje in de rug.

Individuele coaching bijvoorbeeld kan je daarbij helpen. Mocht je willen onderzoeken of dat iets voor je is. Wil je er eens over praten zonder enige verplichting. Laat het mij dan weten of plan via de site een gratis Inzicht gesprek. https://inzichtnaarevenwicht.nl/afspraak-maken/
Via skype of live in mijn praktijk mag je mij alles vragen en voorleggen.

Ik luister naar je zonder oordeel, ik zal je vragen stellen die je aan het denken zetten en we kijken welke kleine stapjes je wellicht zelf al kunt gaan maken. En jij kunt onderzoeken of individuele coaching bij jou past. Het is helemaal veilig.
Ik help je graag om het anders te gaan doen. ?

Liefs Angelique

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.