Ervaringen

zij gingen je voor

Michelle Doodeman

 ”Ze weet op een ongedwongen manier de juiste dingen te vragen”

“In 2018 ben ik via een vriendin van mij bij Angelique terechtgekomen. Ik liep op dat moment op een aantal punten in mijn leven vast en wilde daar graag wat aan doen! Mijn vriendin kwam dus toen met de tip om naar een coach te gaan! Dat was een hele goede tip! Angelique heeft mij door de juiste vragen te stellen en mijzelf over dingen na te laten denken weer in balans gebracht.

Ze weet op een ongedwongen manier de juiste dingen te vragen en te zeggen en daardoor ga jezelf over de dingen nadenken waar je tegen aanloopt. Angelique laat je ook vooral zelf praten en nadenken zodat je eigenlijk ook zelf achter antwoorden komt. Uiteraard begeleidt en helpt Angelique je hierbij! Zo krijg je bijvoorbeeld passende opdrachten die je uit mag voeren waar je erg veel aan hebt om tot inzicht te komen!

Ik heb ontzettend veel aan deze coachsessies gehad! Ik ben echt meer tot mijzelf gekomen en weet nu waarom ik altijd tegen dezelfde punten aanliep! Nu weet ik daarmee om te gaan!”

Resi

“Mijn coachingstraject bij Angelique was erg fijn!

Angelique luistert goed naar de dingen die spelen. Ze paste de oefeningen en de invulling van de bijeenkomsten aan op de dingen waar ik op dat moment mee kwam. Ook keek ze goed naar wat er bij mij paste waardoor ik mezelf op mijn gemak voelde.

Ze is altijd erg betrokken en zorgt dat je aan het denken gezet wordt.

Het was fijn dat het hele traject één geheel was, de oefeningen liepen in elkaar over en Angelique was goed voorbereid.

De oefeningen die ik kreeg hebben ervoor gezorgd dat ik anders naar situaties ben gaan kijken en dingen anders aan kan pakken. Het is fijn dat je Angelique tussendoor en zelfs na het traject kan bereiken voor vragen.

Voor mij heeft dit traject geholpen bij het beter voor mezelf op te komen en keuzes te maken. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen, welk gedrag ik wanneer inzet en wat ik in bepaalde situaties nodig heb.

Het coachingstraject was zeer waardevol.”

Caroline Smink

En nog steeds pluk ik de vruchten van de coaching bij Angelique.

“Wat onwennig ben ik gestart met de coaching, waarna Angelique me al snel op mijn gemak heeft gesteld. Dit door haar warme, open en directe manier van communiceren, waarbij zij liet zien dat ze mij zag als de persoon die ik ben, ook onder mijn beschermende laagje…

Dit heeft mij goed verder geholpen in de vraagstukken die op dat moment speelden in mijn leven. En nog steeds pluk ik de vruchten van de coaching bij Angelique.”

Mirjam Geers

“Onlangs heeft een van mijn medewerkers een coachingstraject mogen volgen bij Inzicht naar Evenwicht.

Dit was verhelderend voor haar en ook voor mij als werkgever: het inzicht mogen krijgen hoe processen gaan en hoe deze bij te sturen zijn.
Voor ons beide was het fijn om deze inzichten te krijgen. Belangrijk is om het nu samen in praktijk te brengen.

We zijn er nog niet, maar ik heb zeker het gevoel dat ik Angelique altijd kan benaderen voor extra advies.”

Is onze Coaching ook iets voor Jou?

Ben je klaar voor een eerlijk, uitdagend en resultaatgericht coaching traject?
Neem de eerste stap en plan een gratis kennismakingsgesprek.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.