Stress en Burn-out
Preventie

“Vind Je Rust”

Begrijp de Impact van Stress: Tijd voor Verandering!

In een wereld waar elke seconde telt, zijn stress en burn-out sluipende gevaren die ons welzijn bedreigen. We jagen ambities na en proberen te voldoen aan de eisen van ons drukke leven, maar vaak ten koste van onze gezondheid en geluk. Het is tijd voor een fundamentele verandering. Het is tijd om niet alleen te overleven, maar te floreren, door de impact van stress te begrijpen en actief te werken aan burn-out preventie. In onze benadering combineren we inzichten uit systemisch werken met de principes van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Deze combinatie biedt een krachtig kader voor het begrijpen en transformeren van de manier waarop je stress en uitdagingen in het leven benadert. Door zowel de systemische invloeden op je leven als je persoonlijke waarden en doelen te verkennen, creëren we een pad naar authentieke rust en welzijn.

Vind Je Rust: Coaching op Stress & Burn-out Preventie

Onze coaching gaat verder dan de oppervlakkige symptomen van stress. We duiken diep in de oorzaken en gevolgen ervan, zowel fysiek als mentaal. Samen verkennen we hoe stress jouw leven beïnvloedt en leren we je technieken om niet alleen stress te beheren, maar ook om een fundament van innerlijke rust en veerkracht op te bouwen. Met systemisch werken duiken we dieper in de patronen en dynamieken die stress in je leven veroorzaken of versterken, inclusief de invloeden van familie- en werkrelaties. Gecombineerd met ACT leren we je om ruimte te maken voor moeilijke gevoelens en je te richten op acties die in lijn zijn met je waarden, wat essentieel is voor duurzaam stressmanagement en persoonlijke groei.

Begin Jouw Reis naar Rust

Onze aanpak focust op:

N

Zelfreflectie en Bewustwording:
Leer je eigen stresssignalen herkennen en begrijpen. Ontdek hoe relaties en rollen binnen je systeem (zoals familie en werk) bijdragen aan je stressniveau en leer strategieën om deze dynamieken te navigeren.

N

Emotionele Intelligentie:
Ontwikkel het vermogen om je emoties te beheren en positief te reageren op stressvolle situaties. Integreer ACT-principes om een flexibele houding ten opzichte van interne ervaringen te ontwikkelen.

N

Praktische Technieken voor Stressmanagement:
Van ademhalingsoefeningen tot time-management skills, we bieden tools die je dagelijks kunt inzetten.

N

Levensbalans:
Werk aan het creëren van een evenwichtige levensstijl die zowel je professionele ambitie als persoonlijke welzijn ondersteunt. 

“Taking time to do nothing often
brings everything into perspective.”

(Doe Zantamata)

Herken jij deze uitdagingen?

$
Voel je je constant overweldigd en gestrest?
$
Ervaar je fysieke symptomen zoals vermoeidheid, slapeloosheid of hoofdpijn?
$
Vind je het moeilijk om werk en privéleven in balans te houden?
$
Voel je je emotioneel uitgeput en minder in staat om te genieten van de dingen die je vroeger leuk vond?

Na dit traject:

N
Diepgaand begrip van je eigen stressoren en effectieve copingmechanismen. Een helder inzicht in hoe systemische patronen je stressbeleving beïnvloeden en hoe je deze patronen kunt doorbreken.
N
Een toolkit van praktische technieken en vaardigheden voor dagelijks stressmanagement.
N
Verbeterde emotionele intelligentie en veerkracht tegen toekomstige stress. De vaardigheid om moeilijke emoties en gedachten te accepteren zonder dat ze je overweldigen, terwijl je trouw blijft aan je waarden.
N
Een gevoel van rust, energie en hernieuwd genieten van het leven.

Coachingstraject Op Maat: Vind Jouw Balans

Elk traject is zo uniek als jijzelf, afgestemd op jouw persoonlijke situatie, behoeften en doelen. Of je nu kampt met stress, burn-out dreigt, of streeft naar een evenwichtiger leven, ons op maat gemaakte programma ondersteunt je in elke stap richting jouw ideale toekomst. Met een mix van systemisch werken en ACT, verkennen we niet alleen jouw persoonlijke ontwikkeling maar ook de interactie met je omgeving voor een diepgaande transformatie en versterkt welzijn.

Start met een Vrijblijvend Kennismakingsgesprek:

Jouw traject begint met een gratis en vrijblijvende kennismaking van 30 minuten, mogelijk in onze praktijk, online of via telefoon. Deze stap is zonder enige verplichting, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor een pad dat echt bij je past.

Ontdek de Mogelijkheden:
Coaching Gefinancierd door Uw Werkgever

Veel werkgevers zijn bereid de kosten voor uw coachingtraject geheel of gedeeltelijk te vergoeden. Dit is een investering in uw welzijn en persoonlijke en professionele groei, die ten goede komt aan zowel u als uw organisatie.

 

Voordelen voor Beide Partijen
N

Persoonlijke Groei: Ontwikkel nieuwe vaardigheden en zelfinzicht.

N

Verhoogde Productiviteit: Gelukkigere werknemers presteren beter.

N

Langdurige Inzetbaarheid: Een stap naar duurzame groei binnen uw organisatie.

Persoonlijk Traject voor
Stress- en Burn-out Preventie:

Wanneer je kiest voor onze gespecialiseerde begeleiding, bieden we je een traject dat niet alleen gericht is op verlichting van stress en preventie van burn-out, maar ook op jouw persoonlijke en professionele welzijn. Dit is wat je kunt verwachten:

N

Aantal Sessies:
Verwacht ongeveer 7 sessies, elk 1,5 uur, waarin we diep duiken in jouw unieke uitdagingen en samen strategieën ontwikkelen voor een gezonder, stressvrij leven. Elk moment is een stap naar echte verandering, waarbij jouw behoeften en groei centraal staan.

N

Flexibele Locatie:
Vind jouw comfortzone, of dat nu in onze praktijk is, op een plek naar keuze in Vlissingen, Goes, Etten-Leur, Breda, of tijdens een verfrissende wandeling. Waar je ook bent, we zorgen voor een omgeving waarin je je open kunt stellen voor nieuwe inzichten.

N

Doelbepaling:
In onze eerste sessie leggen we samen jouw specifieke stresspunten en doelen vast. Dit vormt het fundament van onze reis naar balans en herstel.

N

Flexibel Schema:
We adviseren een frequentie van elke twee weken, maar staan open voor jouw ritme en levensstijl, zodat het traject naadloos aansluit bij jouw behoeften.

N

Persoonlijke Thuisopdrachten:
Na elke sessie krijg je op maat gemaakte suggesties mee naar huis, via e-mail, variërend van praktische oefeningen tot inspirerende content, allemaal bedoeld om je voortgang te ondersteunen en te versterken.

Dit traject gaat verder dan alleen professionele ontwikkeling; het is een toewijding aan jouw persoonlijke herstel en groei.
Ontmoet Angelique een specialist in stressmanagement en burn-outpreventie, klaar om jou door deze transformerende reis te leiden.
Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een leven met minder stress en meer voldoening? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en begin vandaag nog aan jouw pad naar herstel.

Is Deze Coaching Geschikt voor Jou?

Als je klaar bent om de strijd met stress aan te gaan, je leven terug in eigen handen te nemen en te investeren in een toekomst waarin je niet alleen overleeft maar ook echt leeft, dan is dit coachingstraject iets voor jou. Neem de eerste stap en plan vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om je rust te vinden en burn-out te voorkomen.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.