Nederland leert door subsidie 

Wat kan dit voor jou betekenen? 

Gratis coachtraject t.w.v. €700,-

Via de NL leert door subsidie kun je als werkende of werkzoekende gratis een coachingtraject t.w.v. €700,- volgen bij een loopbaancoach. De subsidie is erop gericht om jou inzicht geven in jouw kansen op de arbeidsmarkt. Ook kan ik, als coach, je helpen bij het vinden van de juiste opleiding of het zoeken en solliciteren naar werk. In totaal is de subsidie opengesteld voor 50.000 mensen. Dat lijkt veel, maar in september van dit jaar waren de 20.000 beschikbare plaatsen in 1 maand vergeven. 

Meld je dus snel aan en ik zet je op de wachtlijst!

Hoe ziet een NL leert door traject eruit?

Het doel van het NL leert door subsidietraject is om je een ontwikkeladvies te geven. We maken jouw positie op de arbeidsmarkt inzichtelijk en we vergroten jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Je hebt bijvoorbeeld een tijd in een bepaalde branche gewerkt, maar overweegt een switch. Wat zijn dan je alternatieven, welke opleidingen kan je gaan volgen, hoe vind je werk in die andere branche en past het bij je? Of je overweegt het ondernemerschap, wat zijn daarin je kansen en sluit dat aan bij je wensen?

Het NL leert door traject start met een intake en een arbeidsmarktscan: waar sta je nu? Vervolgens ga je middels 4 uur begeleiding met de loopbaanadviseur aan de slag om inzichtelijk te krijgen welke vervolgstappen je kunt nemen, welke functies bij je passen en eventueel welke opleidingen je daarvoor moet volgen. Als je op zoek gaat naar een baan in loondienst kun je een start maken met werken aan je CV. Als je ondernemerschap overweegt kun je samen met de loopbaanadviseur een aanzet maken voor een bedrijfsplan.

 

Wat kun je verwachten?

 • Plan een gratis oriëntatiegesprek
 • Je ontvangt van mij een intakeformulier en een link voor arbeidsmarktscan via https://www.jobport.nl/nl-leert-door/
 • 4 uur begeleiding (2 gesprekken van 2 uur)
 • persoonlijk loopbaanprofiel: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?
 • loopbaan stappenplan: welke vervolgstappen kun je nemen?

Het NL leert door traject is een kort traject. Soms merk je tijdens dit traject dat je verder de diepte in wil. Je kunt het traject dan verder uitbreiden. Dit kan op eigen kosten maar veel werkgevers zijn bereidt om dit deels of geheel te vergoeden. Wanneer je het zelf betaalt is loopbaancoaching boven een bepaalde drempel aftrekbaar voor de belasting.

“In order to bloom, you must grow. “

Aly Aubrey

​Kom ik in aanmerking?

Iedereen die een band heeft met de arbeidsmarkt kan gebruik maken van de NL leert door subsidie. Dat wil zeggen als je een baan in loondienst hebt, zzp’er of ondernemer bent of als je op zoek bent naar werk. Je moet alleen voor afronding van het traject jonger zijn dan de pensioengerechtigde leeftijd (66 jaar en 4 maanden).

 

Aanmelden!

Wil je gebruik maken van een gratis coachingtraject via de NL leert door subsidie bij GORTcoaching? Dat is heel simpel. 

Meld je via onderstaand inschrijfformulier aan voor een gratis oriëntatiegesprek via telefoon of zoom. Ben je daarna nog steeds geïnteresseerd dan stuur ik je een intakeformulier welke jij invult met o.a. je naam, adres, postcode, geboortedatum en ik heb van jou een kopie van de eerste twee pagina’s van je legitimatiebewijs (waarop je BSN-nr staat) nodig.

Op 1 december vraag ik dan direct jouw traject aan. Wanneer jij deze aanvraag per mail accordeert dan kunnen we aan de slag. Tijdens de intake kunnen we al een startdatum plannen. Deze zal ergens na 1 december plaats vinden.  

Het loopbaantraject kan plaats vinden op de volgende locaties: Hoogerheide, Roosendaal, Breda, Goes, Middelburg of online via Zoom.  

Ik maak graag kennis met je. Vul onderstaand formulier in en we plannen een gratis oriëntatiegesprek, tot snel.  Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.

   

  Michelle Doodeman

  "Angelique heeft mij door de juiste vragen te stellen en mijzelf over dingen na te laten denken weer in balans gebracht. Ik ben echt meer tot mijzelf gekomen en weet nu waarom ik altijd tegen dezelfde punten aanliep." Verder lezen

  Michelle Doodeman

  Resi

  "Voor mij heeft dit traject geholpen bij het beter voor mezelf op te komen en keuzes te maken. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen, welk gedrag ik wanneer inzet en wat ik in bepaalde situaties nodig heb." Verder lezen

  Resi

  Caroline Smink

  "Wat onwennig ben ik gestart met de coaching, waarna Angelique me al snel op mijn gemak heeft gesteld. Dit door haar warme, open en directe manier van communiceren, waarbij zij liet zien dat ze mij zag als de persoon die ik ben, ook onder mijn beschermende laagje..." Verder lezen

  Caroline Smink

  Mirjam Geers

  "Onlangs heeft een van mijn medewerkers een coachingstraject mogen volgen bij Inzicht naar Evenwicht. Dit was verhelderend voor haar en ook voor mij als werkgever: het inzicht mogen krijgen hoe processen gaan en hoe deze bij te sturen zijn. Voor ons beide was het fijn om deze inzichten te krijgen." Verder lezen

  Mirjam Geers

  Wil je graag met mij in contact komen?

  Wil je graag met mij in contact komen?

  Heb je een vraag of wil je graag een vrijblijvend gesprek?

  Gebruik dit contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.   Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.

   Aangesloten bij

   Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.