Over Angelique

Ik ben Angelique Schetters,

en je zult mij meestal zien met een lach. Ik hou van het leven en van mensen. Daarnaast ben ik met kleine dingen tevreden en daardoor is er dus ook eigenlijk altijd wel een reden voor een lach.
Is bij mij het leven dan enkel fantastisch? Nee, absoluut niet. Het leven heeft mij écht wel citroenen gegeven. Ik heb geleerd om ruimte te maken voor alle gevoelens die er waren in deze moeilijke tijden. Deze ervaringen hebben me geleerd ruimte te maken voor alle emoties. Door ze te omarmen, kan ik het leven in al zijn facetten waarderen en richten op wat er wel is, in plaats van wat er ontbreekt.
Mensen omschrijven me vaak als volgt:

Angelique combineert doelgerichte zakelijkheid met warme empathie.

Ze is liefdevol confronterend en benadert zaken met de nodige humor.
Ze is direct en helder in haar communicatie.

“Het leven heeft mij écht wel citroenen gegeven”

– Angelique Schetters

Hoe ik werk:

Ik werk met een systemische blik, waarbij positie, balans en ordening centraal staan. Mijn benadering streeft ernaar iedereen te betrekken om het beste resultaat en de meest harmonieuze samenwerking te bereiken. Ik geloof sterk dat niemand de absolute waarheid in pacht heeft. Het is van essentieel belang dat alle stemmen worden gehoord om de collectieve wijsheid optimaal te benutten. Mijn kwaliteiten als strategisch denker, motivator en verbinder zijn hierbij cruciaal.

Mijn klanten variëren van bestuurders en managers tot bedrijfseigenaren, leiders en professionals. Ze kloppen bij me aan met vraagstukken over teamdynamiek, persoonlijk en zakelijk leiderschap, en de balans tussen werk en privé.

Wat maakt mij uniek:

Natuurliefhebber: Vind mijn rust in de natuur en neem mijn klanten graag mee naar buiten voor frisse inzichten.

Creatieveling van jongs af aan: Tekenen, verhaaltjes schrijven en muziek maken? Dat was (en is) mijn ding! Tegenwoordig zet ik die creativiteit in om op innovatieve manieren te coachen.

Passie voor honden: Train met plezier mijn 2 Duitse Herders. Samenspel en vertrouwen staan centraal (én vaak ook de kunst van het loslaten!).

Keukenprinses: Dat vind ik tenminste zelf. 😉 Ik heb liefde voor koken maar vooral het nuttige van deze maaltijden met mijn gezin en vrienden. Het liefst met een heerlijk glas speciaal bier erbij.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.