OVER INZICHT NAAR EVENWICHT

 

“LAAT MIJ STEEDS MEER MIJZELF VINDEN ALS IK DE ANDER ZOEk”

Onze visie:

Wij geloven dat de enige effectieve manier om krachtig en evenwichtig in het leven te staan, via de weg van inzicht loopt.

Vanuit inzicht groei je naar evenwicht en tot betere samenwerking en ontwikkeling.

Wanneer je meer inzicht en bewustwording hebt in eigen gevoelens, gedachten en gedrag, en je daar de verantwoording voor kan nemen, ontstaat er meer helderheid, mildheid en verbinding met jezelf en daarmee met de ander.
Wanneer je hiertoe in staat bent kun je de regie over je eigen leven pakken en bewuste keuzes maken vanuit jouw cirkel van invloed. Zo ben je beter in staat om jouw vaardigheden en capaciteiten in te zetten en om gezondere keuzes te maken voor jezelf, voor het team, de organisatie en je omgeving. Hierdoor lukt het je om op meer constructieve en duurzame wijze je doelen te bereiken.
Om deze reden begeleiden wij professionals, teams en organisaties via inzicht naar evenwicht om tot betere samenwerking en groei te komen.
Wij zijn geen grote organisatie, wij houden het graag persoonlijk, overzichtelijk en compact. Als klant werk je dus samen met Angelique of Isabella of met ons beide.

Individuele
ontwikkeling

"Groei in
Harmonie"

Team & Organisatie
ontwikkeling

"Groei in
Je Carrière"

Onze kernwaarden

Authentiek

Inzicht naar Evenwicht hanteert een unieke aanpak. Alles wat we doen, komt rechtstreeks uit ons hart en is gericht op mens en organisatie. Met een systemische blik richten we ons op de onderlinge samenhang en de interactie met de omgeving.

Ethisch en integer

Bij Inzicht naar Evenwicht is veiligheid het allerbelangrijkst. Om een ruimte te creëren waar kwetsbaarheid en openheid kunnen bloeien, hanteren we te allen tijde een ethische en integere aanpak in onze interacties en in alles wat we ondernemen.

Zorgzaam

Inzicht naar Evenwicht draagt zorg voor elkaar en onze klanten. We denken actief mee en anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Onze betrokkenheid is oprecht en we zorgen dat alles goed geregeld is, waarbij de menselijke maat altijd voorop staat. Op deze manier bereiken we samen de beste resultaten.

Naar de kern & Hoe wij werken

Uit evenwicht

Ieder mens, team en elke organisatie kan, om verschillende redenen, uit evenwicht raken. Het vinden van een nieuw evenwicht en het (her)ontdekken van je kracht is dan essentieel. Onze aanpak is gericht op het herstellen van deze balans.

Geen Symptoombestrijding

We benaderen elk vraagstuk door naar de kern van het probleem te kijken, zonder ons te verliezen in symptoombestrijding of oppervlakkige oplossingen. Door het stellen van diepgaande vragen, die vaak over het hoofd worden gezien of vermeden, helpen we je de antwoorden te vinden die je nodig hebt voor jouw persoonlijke groei of die van je team. Ons doel is om vanuit inzicht naar ‘ik-kracht’ te werken, wat leidt tot duurzame ontwikkeling.

Altijd op maat

Elk traject, individueel of in teamverband, is uniek. Wij hanteren geen standaardmethodes, maar passen onze benadering aan op basis van wat jij of je team nodig heeft. Onze brede ervaring en opleidingen stellen ons in staat om effectieve ondersteuning te bieden, aangepast aan iedere specifieke situatie.

Systemische blik

We werken vanuit een systemische blik, waarbij we erkennen dat ieder individu uniek is, maar ook deel uitmaakt van een groter geheel met onderlinge relaties en interacties met de omgeving. Dit perspectief helpt ons om complexe dynamieken binnen teams en organisaties te begrijpen en effectief aan te pakken.

Praktische handvatten

Daarnaast bieden we praktische handvatten aan, waardoor concrete stappen genomen kunnen worden. Dit zorgt voor zichtbare resultaten op korte, middellange en lange termijn. Onze begeleiding is erop gericht om je niet alleen inzichten te geven, maar ook de vaardigheden om deze toe te passen in de dagelijkse praktijk. Zo ondersteunen we een voortdurende ontwikkeling en groei, zowel persoonlijk als professioneel.

Gepersonaliseerde aanpak

Dit alles doen wij met een gepersonaliseerde aanpak, afgestemd op de unieke behoeften en doelstellingen van onze cliënten. Door deze aanpak zijn we in staat om diepgaande en blijvende veranderingen te faciliteren, wat de weg vrijmaakt voor een evenwichtiger en krachtiger leven, zowel individueel als binnen teams en organisaties.

Wie wij zijn:

E

Beiden hebben wij een grote interesse en ervaring in de ontwikkeling van mensen en de interactie tussen mensen.

E

Isabella heeft haar jarenlange ervaring opgedaan in de zorg- en gezondheidssector, terwijl Angelique voornamelijk ervaring heeft opgebouwd in het bedrijfsleven. Beiden hebben gewerkt in management, leidinggevende en coachingsrollen. Deze combinatie biedt een rijke schat aan kennis en ervaring.

E

We zijn beide doortastend en richten ons altijd op de kern van elk vraagstuk

E

Een gedeelde liefde voor de natuur en een groot hart voor dieren verenigt ons.

E

Samen hebben we het talent om lang en gezellig te praten (je komt er dan niet tussen volgens onze mannen 😉), dit doen wij het liefst onder het genot van een speciaal biertje

Angelique en Isabella

Meer over ons lezen:

Angelique

Ik hou van het leven en van mensen en je zult mij meestal zien met een lach. Is bij mij het leven dan enkel fantastisch? Nee, absoluut niet.

Het leven heeft mij écht wel citroenen gegeven. Ik heb geleerd om ruimte te maken voor alle gevoelens die er waren in deze moeilijke tijden.

Isabella

Bij mij is het glas eerder half vol dan halfleeg, dit geeft aan hoe ik tegen situaties en mensen aankijk. Natuurlijk is mijn glas ook wel eens halfleeg geweest en misschien wel meer dan de helft, zodat ik de bodem al kon zien.

Gewerkt met onder andere
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.