Onze Unieke Buitenlocatie

in Bergen op Zoom

 

Welkom

Op onze inspirerende buitenlocatie, verscholen in het groene, wijdse buitengebied van Bergen op Zoom.
Hier, te midden van de rustgevende stilte en het uitgestrekte uitzicht, vinden onze coachingstrajecten en workshops plaats. Deze locatie is zorgvuldig gekozen om individuen en teams te ondersteunen in hun reis naar verbinding en groei.

Een Natuurlijke Omgeving die Inspireert

De groene omgeving van onze locatie stimuleert de geest om open te staan voor nieuwe perspectieven. Het is een plaats waar de hectiek van het dagelijks leven plaatsmaakt voor rust en ruimte voor zelfontdekking. Hier kan men zich volledig concentreren op persoonlijke ontwikkeling en teambuilding, ondersteund door de helende kracht van de natuur.

Ontmoet Onze Hulpcoaches:
Mika en Willo

Onze buitenlocatie is ook het thuis van Mika, een prachtige appaloza, bekend als het “Pipi Langkous paard”, en kleine Willo.

Deze bijzondere hulpcoaches spelen een essentiële rol in onze trajecten. Met hun fijngevoeligheid voor non-verbale communicatie en groepsdynamiek bieden ze ons waardevolle inzichten in persoonlijke en teamprocessen.
Helder en zonder verborgen agenda’s, reflecteren zij ons gedrag op een manier die zowel liefdevol als onthullend is.

Perfect Gelegen

Onze locatie is strategisch gelegen vlak bij afrit 26 van snelweg A58, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit verschillende richtingen:

Breda: 30 minuten (36 km)

Antwerpen: 35 minuten (43 km)
Vlissingen: 40 minuten (69 km)
Rotterdam: 46 minuten (65 km)
Met een ruime, gratis parkeerplaats, bieden we niet alleen gemak maar ook een zorgeloze ervaring voor al onze bezoekers.

Voorzieningen die Bijdragen aan Een Volledige Ervaring

We begrijpen het belang van comfort en verzorging tijdens onze sessies en workshops. Daarom kunnen wij, naar gelang jullie wensen, voorzien in koffie, thee, water, frisdranken, gezonde tussendoortjes en eventueel een lunch. Alles om ervoor te zorgen dat jullie je volledig kunnen focussen op het traject.

Een Plek voor Groei en Verbinding

Onze unieke buitenlocatie biedt de perfecte achtergrond voor een diepgaande verkenning van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is een plaats waar stilte spreekt, natuur geneest, en onze hulpcoaches begeleiden op een reis naar authentieke groei en verbinding.

Ben je klaar om deze bijzondere reis te beginnen? Neem contact met ons op  voor meer informatie of om je bezoek te plannen. We verwelkomen je graag in deze oase van rust en transformatie.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.