Over Isabella

Bij mij is het glas eerder halfvol dan halfleeg

Ik ben Isabella van den Brink,

Kernwoorden die mijn persoonlijkheid typeren zijn;

Empathisch, direct, doortastend, stimulerend en resultaat gericht.

Bij mij is het glas eerder half vol dan halfleeg, dit geeft aan hoe ik tegen situaties en mensen aankijk. Natuurlijk is mijn glas ook wel eens halfleeg geweest en misschien wel meer dan de helft, zodat ik de bodem al kon zien.

Ik heb geleerd om de omstandigheden waarin we verkeren aan te kijken en daar doorheen te gaan zonder een omweg te nemen of de situatie te vermijden. Soms moeten we ergens doorheen in plaats van er omheen en juist in deze situaties en in dit proces ontdek je jouw kracht en hierin wil ik je graag bijstaan om je eigen kracht terug te vinden.

Mensen omschrijven me vaak als volgt:

5
Isabella heeft een open houding je voelt je snel op je gemak en vertrouwd bij haar.
5

Ze maakt je probleem, waar je mee worstelt, snel inzichtelijk en kan daarop goed anticiperen.

5
Ze heeft een rijke levenservaring en veel kennis vanuit de opleidingen die zij gevolgd heeft.

Hoe ik werk:

Van jongs af aan wilde ik al weten waarom mensen doen wat ze doen. Ik stelde veel vragen en had een enorme behoefte om de ander te begrijpen. Al heel jong had ik door dat mensen andere dingen zeiden en lieten zien dan wat er werkelijk van binnen bij hun afspeelden.
Onbewust vond ik dat moeilijk en ingewikkeld. Daardoor was het voor mij al heel jong van belang om te weten wie ik echt was en wat ik wilde. Dit is een hele zoektocht geweest met vallen en opstaan. Na veel levenservaring en studies ben ik me ervan bewust geworden dat ieder mens in de overlevingsstand schiet als men met een situatie te kampen krijgt die voor iemand moeilijk of ingewikkeld is.
Overtuigingen, patronen, overlevingsmechanismen zijn op dat moment allemaal onbewuste hulpmiddelen om zich staande te houden.
Ik geloof er heilig in dat mensen vanuit hun eigen kracht in staat zijn om het leven ten volle te leven en hun problemen en de situatie waarin ze verkeren kunnen ombuigen naar een voor hen gelukkig en waardevol leven, zowel op je werk als in je privéleven.
Mijn kwaliteiten als systemisch denker en doortastendheid kunnen jou erin bijstaan om je eigen kracht te herontdekken om de moeilijke tijd en het probleem waarin je nu verkeert, om te buigen naar eigen kracht en zelf oplossend vermogen. Zodat jij je bewust wordt van jouw eigen destructieve patronen en deze niet meer nodig hebt om te leven zoals jij dat wilt.

Als geen ander weet ik dan ook hoeveel moed het je kost om de stap naar persoonlijke ontwikkeling te zetten. Moed om toe te geven dat het je alleen niet lukt, moed om kwetsbaar te zijn en om te erkennen dat het tijd is voor een nieuwe richting. Vanuit deze persoonlijke transformatie ontstond mijn passie om anderen te begeleiden in hun zoektocht naar evenwicht, plezier en regie over het leven.
Ik werk met een systemische blik, waarbij positie, balans en ordening centraal staan. Mijn benadering streeft ernaar iedereen te betrekken om het beste resultaat en de meest harmonieuze samenwerking te bereiken. Ik geloof sterk dat niemand de absolute waarheid in pacht heeft. Het is van essentieel belang dat alle stemmen worden gehoord om de collectieve wijsheid optimaal te benutten. Mijn kwaliteiten als strategisch denker, motivator en verbinder zijn hierbij helpend.
Mijn klanten variëren van bestuurders en managers tot bedrijfseigenaren, leiders en professionals. Ze kloppen bij me aan met vraagstukken over teamdynamiek, persoonlijk en zakelijk leiderschap, en de balans tussen werk en privé.

Wat maakt mij uniek:

Natuurliefhebber:

Ik hou van de natuur en rust, ik woon in de natuur en rust. Ik voel mij een bevoorrecht mens.

Dierenmens:

Ik hou van mensen en dieren. Ik woon samen met mijn vriend met onze honden, katten en paarden. Onze kinderen komen vaak langs. Met vrienden en familie heb ik mooie en gezellige momenten.

Levenservaring:

Ik weet wat het is om jong en alleen een kind op te voeden, ik weet wat een scheiding met je doet, ik weet wat het is om na lang en ernstig ziekteverzuim weer terug in het arbeidsproces te komen.

Dankbaar:

Ik ben dankbaar voor alle tegenslagen en geluksmomenten in mijn leven, dat heeft mij gevormd tot wie ik ben

Professioneel

Sinds 2016 heb ik de omzwaai gemaakt van leidinggevende naar coach en therapeut. Mijn enorme behoefte om de beweegredenen bij mensen te achterhalen waarom ze doen wat ze doen, heeft mij ertoe gebracht om niet alleen als leidinggevende te coachen.

Gedurende mijn carrière heeft de mens bij mij altijd vooropgestaan, daarbij maak ik ook altijd de verbinding met de persoon zelf en wat hem/haar bezighoudt.
Na verschillende ervaringen en opleidingen in mijn leven ligt mijn kracht om teams en mensen in hun eigen kracht te zetten.

Opleidingen en ervaring

Y

NVTH psychosociaal hypnotherapeut.

Y

Post HBO gecertificeerd life coach & paardencoaching/individueel en teams.

Y
HBO management in de zorg.
Y

Gecertificeerd familie/organisatie opsteller.

Y
Sociale academie Utrecht SCHIP therapeut, bemiddeling, scheiding, relatie.
Y
DISC en drijfveren expert gecertificeerd.
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.