Online 1 op 1 Coach sessie

“Mental talk”

Ervaar jij spanning door het thuiswerken tijdens deze Corona crisis.

Thuis werken, leven en zorgen vraagt véél van je! 
Je werkt hard maar voor je gevoel schiet je toch te kort?

Een logische reactie in deze plotseling vreemde tijd. Alles loopt ineens door elkaar werken, zorgen, leven en ontspannen. En misschien voel je ook wel angst over de hele corona-situatie. Je zet alle zeilen bij om alles goed te organiseren. Maar hoe doe je dat met de kinderen thuis? Of de extra zorg voor ouders? Of wanneer het eenzaam is? 

Dat vraagt om aanpassing en mentale flexibiliteit. Door naar je werk te vertrekken ga je meestal ook als vanzelf ‘aan’ en bij het naar huis keren weer ‘uit’. Doordat werk en privé nu in elkaar over kunnen lopen bestaat het gevaar dat je continu ‘aan staat’. Dit kan stress en onrust met zich meebrengen. 

Schuldgevoel.

Daarbij merk je wellicht ook dat je je thuis veel verantwoordelijker voelt over de hoeveelheid werk die je verricht. Ben je misschien bang dat collega’s of je leidinggevenden denken dat je de kantjes er vanaf loopt. Hierdoor kan het zomaar zijn dat jij gaat overcompenseren en nu meer uren maakt dan normaal. Terwijl het maar de vraag is of er, in deze situatie, dezelfde hoeveelheid werk als normaal van je verwacht kan worden. 

Dan vragen ook de kinderen de nodige aandacht die jij graag wil geven. Ook voor hen is alles anders en minder fijn wat ook op hen zijn weerslag heeft. School verwacht dat je helpt en mee kijkt en ook aan die verwachtingen voldoe je graag. Maar het komt er wel allemaal ‘maar even bij’. Waar blijft nu jouw ontspanning, wanneer kun jij weer even opladen? 

Niet in blijven zitten.

Wanneer jij dit bij jezelf ervaart blijf er dan niet mee rondlopen. Praat met iemand over deze onrust en probeer manieren te vinden om minder druk te ervaren. Dat helpt je gezond de komende tijd door te komen. Want we weten geen van allen hoe lang deze nog gaat duren. 

  Hoe ik je daarbij kan helpen.

  Wellicht vind je het fijn om eens met een professional coach te praten. Zodat ik met je mee kan kijken naar jouw specifieke situatie en samen te onderzoeken wat voor jou de mogelijkheden zijn om meer evenwicht en ontspanning te ervaren. Met een gedegen kennis kan ik je helpen terug structuur aan te brengen in deze onrustige tijd. Zodat jij weer grip krijgt op jouw leven. 

  Omdat ik dit juist in deze tijd ZO belangrijk vindt heb ik mijn coach aanbod iets aangepast tijdens deze corona tijd. Normaal doe ik geen losse coachsessies en daar heb ik een goede reden voor. Ik help mensen namelijk graag met hun vraagstukken maar ‘quick fixes’ daarin bestaan gewoon niet. Ik leer mensen geen trucjes, die zouden op de lange termijn geen enkel resultaat geven. Veranderen kost tijd en inzet. Daarom werk ik altijd met meerdere sessies, meestal zo tussen de 4 á 8 sessies.

  Echter nu in deze onverwacht, uitdagende tijd merk ik dat er veel mensen zijn die behoefte hebben aan even 1 goed gesprek met een professional. Je verhaal kunnen vertellen aan iemand die luistert zonder oordeel. Die je de spiegel voor houdt en samen met jou kijkt naar jouw specifieke situatie. 

  Omdat ik daar graag mijn steentje aan bij draag biedt ik tijdelijk voor een zeer gunstig tarief de mogelijkheid voor een los online 1 op 1 gesprek. 

   Ik help je daarin met;

   • Een helder inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie.
   • Het ontdekken van helpende nieuwe structuren.
   • Het vinden van een nieuwe balans.
   • Je krijgt nieuwe inzichten en inspiratie.
   • Je krijgt handvatten om meer ontspannen door deze tijd te komen.

    Tijdelijk aanbod.

    Online 1 op 1 “Mental talk”

    Normaal zijn de kosten voor een online 1 op 1 gesprek van circa 1 uur €109,- incl. btw (particulier tarief)

    Tijdens de Corona crisis hanteer ik een speciale prijs van slechts €79,- 

    Wil jij hier graag gebruik van maken? Kom dan direct in actie.
    • Meld je aan via onderstaande groene knop
    • Ik neem zsm contact met je op om een dag en tijd af te spreken op korte termijn
    • Je ontvangt heel eenvoudig een link voor Zoom en wie zien en horen elkaar op de afgesproken dag en tijd. 

    Blijf niet lopen met je zorg ik help je graag. 

    Michelle Doodeman

    "Angelique heeft mij door de juiste vragen te stellen en mijzelf over dingen na te laten denken weer in balans gebracht. Ik ben echt meer tot mijzelf gekomen en weet nu waarom ik altijd tegen dezelfde punten aanliep." Verder lezen

    Michelle Doodeman

    Resi

    "Voor mij heeft dit traject geholpen bij het beter voor mezelf op te komen en keuzes te maken. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen, welk gedrag ik wanneer inzet en wat ik in bepaalde situaties nodig heb." Verder lezen

    Resi

    Caroline Smink

    "Wat onwennig ben ik gestart met de coaching, waarna Angelique me al snel op mijn gemak heeft gesteld. Dit door haar warme, open en directe manier van communiceren, waarbij zij liet zien dat ze mij zag als de persoon die ik ben, ook onder mijn beschermende laagje..." Verder lezen

    Caroline Smink

    Mirjam Geers

    "Onlangs heeft een van mijn medewerkers een coachingstraject mogen volgen bij Inzicht naar Evenwicht. Dit was verhelderend voor haar en ook voor mij als werkgever: het inzicht mogen krijgen hoe processen gaan en hoe deze bij te sturen zijn. Voor ons beide was het fijn om deze inzichten te krijgen." Verder lezen

    Mirjam Geers

    Aangesloten bij

    Wil je graag met mij in contact komen?

    Heb je een vraag over één van de programma’s of wil je graag een gratis Inzicht gesprek?

    Gebruik dit contactformullier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.     Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.

     Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.