Workshops En Trainingen

Voor Persoonlijke Ontwikkeling, Inzicht En Tools.

Vind je het fijn om je persoonlijk te ontwikkelen?

$

Om zo inzicht te krijgen in je gedachten en gedrag?

$
Om mooie en nieuwe technieken te leren?
$
Om net zo goed voor je geest te zorgen als voor je lichaam?
Ben jij, net als ik, er van overtuigd dat een evenwichtig leven bestaat uit gezond eten, regelmatig bewegen en goed zorgen voor je “mind”? Door evenwicht te brengen in je ratio en je gevoel kun je evenwichtiger in het leven staan. En dit kan op diverse, leuke manieren. Niets zweverigs, niets waar je veel ervaring voor nodig hebt. Gewoon leuke, down to earth, resultaatgerichte methodes … maar wel met diepgang. Wanneer dit je wat lijkt bekijk dan eens de diverse workshops

INZICHT KRIJGEN MET OPSTELLINGEN MET PAARDEN

Kun jij lastig nee zeggen of voor jezelf opkomen? Vind je keuzes maken, in privé of in werk, lastig? Loopt de relatie met je partner, ex-partner of kinderen niet zo soepel als je zou willen? Loop je vast in jouw patronen? Wil jij jouw valkuilen herkennen?
Familieopstellingen geven je diepgaand inzicht om van daaruit een blijvende verandering in te zetten. Onze paarden zorgen voor een extra verdieping in dit proces.

Wat nog belangrijk is om te weten

Werkgevers zijn vaak bereidt een ontwikkelingstraject in zijn geheel, of gedeeltelijk, voor je te bekostigen. Zij hebben graag gezonde medewerkers. Een zieke medewerker kost hen veel meer dan een ontwikkel traject. Ik help je graag om een traject aan te vragen bij je werkgever.
Wil je nog meer weten over de workshops?

Aangesloten bij

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.