Inzicht krijgen met Opstellingen met paarden

Workshop

Herken jij jezelf hierin?

$
Heb je last van klachten, fysiek of emotioneel, of ervaar je dat je telkens tegen hetzelfde probleem aan loopt?
$
Hoezeer je ook aan jezelf werkt, je komt er niet uit. En daar wil je nu wel eens vanaf!
Een familieopstelling kan dan helderheid en heling brengen. Je gaat zien welk effect het verleden, heden en toekomst op jou hebben. Deze onbewuste processen worden met een familieopstelling zichtbaar gemaakt. Hierdoor kun jij actief stappen gaan zetten richting een blijvende verandering.

Wanneer je al eens een familieopstelling hebt meegemaakt dan weet je al wat je kunt verwachten. Maar wellicht heb jij er al wel eens over gelezen of gehoord maar heb je nog nooit deelgenomen. Dan kan het zomaar zijn dat deze werkwijze vragen bij je oproept. Heel logisch want de werking van familieopstellingen laat zich lastig uitleggen.

Een paard in je opstelling?

Wij zetten tijdens onze opstellingen onze paarden in. Paarden voegen iets essentieels toe aan een opstelling. Zij wijzen aan, zonder oordeel, gewoon rechtstreeks zonder verborgen agenda, zonder woorden.

Een paard is immers een kudde,- en een vluchtdier. Om te kunnen overleven hebben ze bijzonder fijngevoelige antennes, ze pikken feilloos energieën op. Ze voelen aan waar er onbalans is en kunnen dit op een duidelijke, directe manier aan ons tonen.

Dit geeft altijd weer een hele mooie, onbevooroordeelde aanvulling op onze opstellingen. Daarnaast ben je tijdens deze workshop lekker buiten in de natuur.

Een mooie manier om kennis te maken zijn onze workshops van een halve dag. Deze zijn laagdrempelig. We werken dan met kleinere groepen zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Je mag zelf kiezen of je enkel ‘meekijkt’ als representant of als vraagsteller.

Deze workshop brengt jou:

N

Inzicht in jouw vraagstuk

N
Vanuit een “helikopter view” krijg jij de kans jouw situatie te overzien
N
Van daaruit zie je meer mogelijkheden en oplossingen om tot verandering te komen
N
Door deelgenoot te zijn van andere opstellingen krijg je soms onverwachte antwoorden op jouw vragen
N
Een indrukwekkende ervaring met een doorwerkend helend effect
N
Deze workshop wordt door onze deelnemers beoordeeld met het cijfer 8,3

Wat kun jij verwachten:

5
Een fijne, veilige sfeer.
5
Diepe inzichten die een weg vormen voor blijvende verandering.
5
Iedere deelnemer is vrij om wel of niet een eigen vraag in te brengen.
5
Wij kiezen een aantal vraagstukken uit om deze dag op te stellen. Wij houden hierbij rekening met de diversiteit aan thema’s. Dit zodat iedereen met mooie inzichten huiswaarts keert.
5
Ook de vraagstukken van andere deelnemers zullen zorgen voor een diepgaande ervaring en antwoorden op jouw eigen vragen.
5
Wij zorgen voor koffie, thee, water en wat lekkers.

Workshop agenda

 Onze familieopstellingen met paarden vinden buiten plaats met groepjes van ongeveer 10 personen. Zo is er voor iedereen voldoende aandacht.  

Vrijdagmiddag 30 augustus 2024 “Opstellen met paarden” 

  • Inloop: 12.50 uur
  • Start: 13.00 uur
  • Einde: ong. 16.30 uur

Na bestelling is het mogelijk om tot uiterlijk 1 week op voorhand 1x te verplaatsen. Kosteloos annuleren is niet mogelijk.  

Online Reserveren

Boek hier gemakkelijk online je plek, en betaal veilig en snel via Mollie.nl.
Wat nog belangrijk is om te weten
Werkgevers zijn vaak bereidt een ontwikkelingstraject in zijn geheel, of gedeeltelijk, voor je te bekostigen. Zij hebben graag gezonde medewerkers. Een zieke medewerker kost hen veel meer dan een ontwikkel traject. Ik help je graag om een traject aan te vragen bij je werkgever.

    Wil je nog meer weten over deze workshop? Neem contact op.

    Aangesloten bij

    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.