COACHING MEDEWERKERS
BIJ LIFE-EVENTS

ONDERSTEUNING BIJ
LEVENS GEBEURTENISSEN

 

Coaching van Medewerkers bij Levensgebeurtenissen: Ondersteuning bij Levensgebeurtenissen

In een tijd waarin de lijnen tussen werk en privé steeds vaker vervagen, erkent Inzicht naar Evenwicht het belang van een ondersteunende werkgever bij het navigeren van werknemers door significante levensgebeurtenissen. Wij bieden gespecialiseerde coaching om werknemers te helpen in balans te blijven, uitval te verkorten, of nog beter, te voorkomen, door directe en effectieve ondersteuning.

Een Proactieve Benadering voor HRM Managers

 Voor HRM-managers die streven naar het welzijn van hun personeel, benadrukt onze dienst het belang van een proactieve benadering. In de huidige arbeidsmarkt, waar goed personeel schaars is, biedt een tijdige en adequate inzet van coaching een essentieel vangnet en draagt bij aan duurzame inzetbaarheid. Onze coaching omvat essentiële gebieden zoals stress- & burn-out preventie, persoonlijk leiderschap, en ondersteuning bij scheiding en relatieproblematiek.

Directe Ondersteuning Zonder Wachtlijsten

Wij onderscheiden ons door het bieden van directe ondersteuning zonder de lange wachtlijsten kenmerkend voor de reguliere gezondheidszorg. Dit stelt werkgevers in staat snel te handelen, wat cruciaal kan zijn voor het welzijn van hun werknemers en het algehele team.

“De kwaliteit van ons leven wordt bepaald
door de kwaliteit van de aandacht
die we geven aan onze ervaringen.”

— Jon Kabat-Zinn

Onze Expertisegebieden

Wij bieden coaching aan in de volgende specifieke gebieden, elk met de mogelijkheid tot doorklikken naar meer gedetailleerde informatie:

Persoonlijk
Leiderschap:

Het versterken van zelfbewustzijn en zelfsturing.

Stress & Burn-out
Preventie:

Het voorkomen en aanpakken van stressgerelateerde uitdagingen.

Scheiding en Relatieproblematiek:
Ondersteuning bij persoonlijke relaties en de impact daarvan op het werk.

Conflicten en complexe vraagstukken:
Begeleiding bij het navigeren bij conflicten en complexe vraagstukken.

Onze Werkwijze: Persoonlijk en Afgestemd

Onze aanpak begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, gevolgd door een individueel traject dat specifiek is afgestemd op de behoeften van de medewerker. We bieden ook de mogelijkheid tot drie-gesprekken tussen de coachee, manager, en coach bij zowel de aanvang als de afsluiting van het traject. Deze gesprekken zijn bedoeld om gezamenlijke doelen en verwachtingen helder te krijgen, met de nadruk op de gebruikte methodieken, conform de Global Code of Ethics, zonder inhoudelijke details van de individuele sessies te delen.

Waarom Kiezen voor Inzicht naar Evenwicht?

N

Directe Ondersteuning:
Snelle inzet van coaching zonder wachtlijsten.

N

Persoonlijke Aanpak:
Maatwerk coachingstrajecten afgestemd op individuele behoeften.

N

Persoonlijke Aanpak:
Maatwerk coachingstrajecten afgestemd op individuele behoeften.

N

Ethiek en Vertrouwelijkheid:
Strikte naleving van de Global Code of Ethics voor volledige vertrouwelijkheid en professionaliteit.

Laten we samen beginnen.

Bij Inzicht naar Evenwicht hechten we veel waarde aan persoonlijk contact als fundament van elke succesvolle samenwerking. We nodigen HRM-managers en hun organisaties uit voor een open en vrijblijvend gesprek. Dit is een gelegenheid om diepgaand kennis te maken en de specifieke behoeften van jullie werknemers te verkennen. Dit gesprek vormt de basis om te bepalen hoe onze coaching het beste aansluit bij jullie situatie. Het is de eerste stap op weg naar een productieve samenwerking en groei. We zijn benieuwd naar de uitdagingen en doelstellingen binnen jullie organisatie.

Neem contact op:
Laten we de mogelijkheden verkennen om jullie werknemers de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben.

Ben Je Klaar voor Een Doorbraak in Ondersteuning bij Levens-
gebeurtenissen?

Als jullie organisatie klaar is om een stap verder te gaan in het ondersteunen van werknemers door levensgebeurtenissen, staan wij klaar om jullie te begeleiden. Met onze gespecialiseerde coaching richten we ons op het bieden van de nodige tools en inzichten voor werknemers om uitdagingen niet alleen aan te gaan, maar er ook sterker uit te komen. Samen werken we aan een toekomst waarin jullie werknemers niet alleen veerkrachtig en succesvol zijn, maar ook een gezonde balans vinden tussen werk en privéleven.
Wij zijn hier om jullie te ondersteunen bij elke stap naar deze nieuwe toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we samen kunnen werken aan duurzame inzetbaarheid en welzijn binnen jullie organisatie.

Neem contact met ons op

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.