Team
Coaching

Bouw aan Teamkracht

Teamcoaching; Bouw aan Teamkracht

In de dynamische wereld van vandaag is de synergie binnen teams essentieel voor het succes van elke organisatie. Bij Inzicht naar Evenwicht begrijpen we de complexiteit van teamdynamiek en de impact daarvan op de prestaties. Onze aanpak in teamcoaching is ontworpen om organisaties en teams te helpen hun samenwerking te verdiepen en hun prestaties te maximaliseren.

Unieke Buitenlocatie: Versterk de Teamgeest met Paardencoaching

Een van onze meest onderscheidende en krachtige tools bij trajecten op onze unieke buitenlocatie is paardencoaching. Paarden, met hun fijngevoeligheid voor non-verbale communicatie en groepsdynamiek, bieden een spiegel voor het teamgedrag en faciliteren diepgaande inzichten in teamrollen, leiderschap, en onderling vertrouwen. Deze ervaring bevordert niet alleen de persoonlijke groei en zelfbewustzijn van teamleden, maar versterkt ook de onderlinge verbindingen en de samenwerking binnen het team. Paardencoaching is een effectieve manier om te werken aan thema’s zoals leiderschap, communicatie en teamcohesie, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan ons aanbod.
Het is belangrijk op te merken dat vanwege de unieke aard van deze benadering, paardencoaching uitsluitend beschikbaar is bij trajecten die plaatsvinden op onze buitenlocatie en niet bij in-house trainingen. Voor in-house trainingen bieden wij een scala aan andere effectieve teamcoaching methodes en interventies, aangepast aan de specifieke behoeften en omstandigheden van jouw team.

“Alleen door te kijken naar het geheel,
kunnen we de ware aard van onze interacties en hun impact op ons succes begrijpen.””

— Daniel Kim.

Onze Visie op Teamontwikkeling

Wij geloven dat ware vooruitgang in een team begint met een diepgaand inzicht in de onderliggende patronen, gedragingen en processen die de dagelijkse werking beïnvloeden. Door systemisch te kijken naar wat nodig is voor een doorbraak, faciliteren we een transformatie die zowel onmiddellijke als langdurige resultaten biedt. Onze focus ligt op het creëren van een evenwichtige dynamiek waarbij de principes van binding, ordening en balans centraal staan.

Groei door Bewustwording

Wij dagen teams uit om te reflecteren op hun handelen en de onderliggende drijfveren. Dit proces van bewustwording maakt het mogelijk om bewuste keuzes te maken voor verandering. Of het nu gaat om het verbeteren van de samenwerking, het vergroten van vertrouwen, of het succesvol integreren van een fusie, Inzicht naar Evenwicht biedt de tools en inzichten om dit te bereiken.

Onze Aanpak: Op Maat en Gericht op Resultaat

$

Organisatieopstellingen:
Deze krachtige tool biedt direct inzicht in de kern van uitdagingen binnen het team of de organisatie, en onthult de onbewuste dynamiek die gedrag en beslissingen stuurt.

$

 Teamdoelen Stellen:
Vanuit nieuwe inzichten helpen we bij het opstellen van concrete teamdoelen en het uitstippelen van een pad naar succes.

$

Actieve Interventies:
Wij faciliteren ervaringsgerichte interventies die teams helpen hun toekomstige succes te visualiseren en te realiseren.

$

Paardencoaching:
Exclusief beschikbaar op onze buitenlocatie, biedt unieke perspectieven op leiderschap, communicatie en teamdynamiek door interactie met paarden.

$

Op Maat Gemaakte Workshops:
Ontwikkeld in overleg met jullie, gericht op specifieke thema’s zoals elkaar leren kennen, veerkracht, creatief denken of conflictmanagement.

Waarom Kiezen voor Inzicht naar Evenwicht?

N

Unieke Buitenlocatie en In-House Trajecten:
Onze programma’s zijn beschikbaar op onze inspirerende locatie in Bergen op Zoom of direct bij jullie op locatie.

N

Persoonlijke Benadering:
Geen standaardprogramma’s, maar maatwerk dat aansluit bij jullie unieke behoeften en vraagstukken.

N

Expertise:
Met een achtergrond in zowel de zorg en gezondheidssector als het bedrijfsleven, bieden Angelique en Isabella een breed scala aan kennis en ervaring om elk team te ondersteunen.

N

Integratie van Natuur en Welzijn:
We benutten de kracht van onze natuurlijke omgeving om welzijn en persoonlijke groei te bevorderen, essentieel voor effectieve teamontwikkeling.

N

Flexibele Programma-ontwerp:
Programma’s worden afgestemd op de huidige uitdagingen en toekomstige ambities van jullie team, met flexibele tijdschema’s en inhoud.

N

Duurzame Ontwikkeling:
We leggen niet alleen de focus op directe resultaten, maar ook op het bouwen van langdurige competenties en veerkracht binnen teams.

Laten we samen beginnen.

Bij Inzicht naar Evenwicht waarderen we het persoonlijke contact voorafgaand aan elk teamcoachingstraject. We nodigen jullie uit voor een open en vrijblijvend gesprek om elkaar te leren kennen en jullie behoeften te verkennen. Dit gesprek biedt de kans om direct af te stemmen hoe wij jullie team kunnen ondersteunen. Het is een eerste stap naar samenwerking en groei.

Neem contact op, we zijn benieuwd naar jullie uitdagingen en doelen.

Ben Je Klaar voor Een Doorbraak in Teamdynamiek?

Als jullie klaar zijn om jullie team naar het volgende niveau te tillen, met een focus op duurzame ontwikkeling en diepgaand inzicht, dan zijn wij hier om jullie te begeleiden. Samen bouwen we aan een toekomst waarin jullie team niet alleen succesvol is, maar ook in balans en harmonie werkt.

Neem contact met ons op

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.