Krijg evenwicht en
ontspanning in jouw organisatie 

Coaching, Workshops en Trainingen.

Jij wil graag de beste resultaten halen met de meest gemotiveerde en gezonde medewerkers.
Want jij begrijpt als geen ander dat deze medewerkers de belangrijkste radars zijn in de organisatie. 

Alleen is zorgen voor het welzijn van je medewerkers in de huidige veeleisende maatschappij niet eenvoudig. Veel mensen ervaren disbalans en stress. Wat zorgt dat burn-outklachten sinds 2013 gestaag gestegen zijn tot maar liefst 16 % van de gezondheidsklachten onder de werkende bevolking.

Als manager vond ik dit altijd een heel lastig vraagstuk.

 • Aan de ene kant was er voor mij de wetenschap dat gezonde, gelukkige medewerkers de beste resultaten kunnen behalen.
 • Aan de andere kant zorgden de druk van de targets die gehaald moesten worden ervoor dat ik angstig was om lastige onderwerpen te bespreken. De gedachten ‘straks maak ik het daarmee erger’ weerhield mij er van er écht mee aan de slag te gaan.

Geleid worden door interne overtuigingen en angsten.

Ik bemerkte bij mijzelf en collega’s angst. Ergens zat er namelijk een overtuiging dat wanneer je werkdruk of stress bespreekt met je medewerkers dit een vrijbrief zou geven om het rustiger aan te gaan doen of erger, om zich ziek te melden.

Hiermee voelde ik mij vaak in een spagaat zitten tussen mijn resultaat en de zorg om ‘mijn’ mensen. Bij mij kwam steeds vaker de vraag naar boven of ik, vanuit mijn rol als manager, de vraagstukken op disbalans en stress van mijn medewerkers wel voldoende kon ondersteunen.

Wellicht herken jij jezelf in bovenstaande. Loop je met dezelfde vraagstukken rond.
Ervaar jij ook dat het vaak juist jouw beste mensen zijn die het hoogste risico lopen. Zij die bij tegenslag nu juist nét een tandje harder gaan werken. Dat zijn uiteraard de medewerkers die je juist niet wil verliezen in een lang ziekteverzuim. 

Een structurele en efficiënte aanpak

Vraag jij je af hoe je dit nu écht structureel aan kunt pakken? Zonder dat dit heel veel van jouw kostbare tijd in beslag neemt. Want ook jij moet immers de werkdruk voor jezelf onder controle weten te houden.

Weet dan dat jij deze oplossing niet alleen hoeft te bedenken.

Mijn jarenlange ervaring als sales manager en mijn brede pallet aan coachvaardigheden maakt dat ik over een unieke combinatie beschik om jou, en jouw organisatie, goed te kunnen ondersteunen bij dit vraagstuk. Of het nu om een organisatie brede aanpak gaat of over individuele trajecten.

“Organizational health is the single greatest

competitive advantage in any business. “

Patrick Lencioni

​Wat kan onze samenwerking jou, en jouw bedrijf, opleveren?

 

 • Preventieve aanpak bij stress klachten waardoor langdurige uitval voorkomen kan worden.
 • Bij uitval een professionele ondersteuning door een erkend coach zodat medewerker niet in het diepe valt. Daarmee wordt een langdurig ziekteverzuim voorkomen.
 • Medewerker blijft goed in beeld en kan optimaal ondersteund worden zoals ook de Wet Poortwachter van een werkgever verwacht.
 • Een gedegen plan ten behoeve van duurzame inzetbaarheid organisatie breed.
 • Besparing van tijd en geld.
 • Gezonde en loyale medewerkers die garant staan voor de beste bedrijfsresultaten.
 • Betere samenwerking binnen de organisatie.

 

Voordat je met mij wil samenwerken, wil je vast graag meer over mij ,en mijn achtergrond, weten. Dit kun je uiteraard vinden op deze site. Maar een persoonlijk gesprek helpt natuurlijk nog beter om te ontdekken of ik de persoon ben die bij jou, en jouw organisatie, past. Alleen dan kun je een goed beeld krijgen of ik je werkelijk zou kunnen helpen bij jouw vraagstuk en behoeften.

Daar maak ik dan ook heel graag tijd voor vrij. Dus schroom niet om contact met mij op te nemen of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen onderaan deze pagina.

 

Toch een tipje van de sluier over wie ik ben ?

 • Mijn doelgerichtheid is in balans met mijn warme empathische kant.
 • Liefdevol confronterend, en met de nodige humor, houd ik je graag een spiegel voor.
 • Ik houd van de natuur en van creativiteit en zet deze beide graag in om inzicht en verdieping te creëren
 • Ik ben ervaringsdeskundige.
Mijn vaardigheden:
 • Gediplomeerd en geaccrediteerd Professional Coach
 • Gediplomeerd en geaccrediteerd Familie en organisatie opsteller
 • Mooi pallet aan diverse methodes waaronder o.a.; systemisch coachen, NLP, RET, enneagram, voice dialogue, positieve psychologie, wandelcoaching en kunstzinnig dynamisch coachen.
 • Diverse management en leiderschap trainingen
 • Veel ervaring het begeleiden van veranderingsprocessen en de diverse dynamieken waar managers en organisaties hun weg in dienen te vinden.

Heb je het gevoel dat ik jou, en jouw organisatie, zou kunnen helpen bij jouw vraagstuk? Kom dan in actie. Laat mij weten wie je bent en we plannen een kennismakingsgesprek in.

Michelle Doodeman

"Angelique heeft mij door de juiste vragen te stellen en mijzelf over dingen na te laten denken weer in balans gebracht. Ik ben echt meer tot mijzelf gekomen en weet nu waarom ik altijd tegen dezelfde punten aanliep." Verder lezen

Michelle Doodeman

Resi

"Voor mij heeft dit traject geholpen bij het beter voor mezelf op te komen en keuzes te maken. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen, welk gedrag ik wanneer inzet en wat ik in bepaalde situaties nodig heb." Verder lezen

Resi

Caroline Smink

"Wat onwennig ben ik gestart met de coaching, waarna Angelique me al snel op mijn gemak heeft gesteld. Dit door haar warme, open en directe manier van communiceren, waarbij zij liet zien dat ze mij zag als de persoon die ik ben, ook onder mijn beschermende laagje..." Verder lezen

Caroline Smink

Mirjam Geers

"Onlangs heeft een van mijn medewerkers een coachingstraject mogen volgen bij Inzicht naar Evenwicht. Dit was verhelderend voor haar en ook voor mij als werkgever: het inzicht mogen krijgen hoe processen gaan en hoe deze bij te sturen zijn. Voor ons beide was het fijn om deze inzichten te krijgen." Verder lezen

Mirjam Geers

Wil je graag met mij in contact komen?

Wil je graag met mij in contact komen?

Heb je een vraag of wil je graag een vrijblijvend gesprek?

Gebruik dit contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.  Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.

  Aangesloten bij

  Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.