Krijg evenwicht en
ontspanning in jouw organisatie 

Coaching, Workshops en Trainingen.

Excuses, aan deze pagina wordt momenteel hard gewerkt.

Inzicht naar Evenwicht verzorgt o.a. ontwikkeltrajecten op het vlak van (persoonlijk)leiderschap en teamontwikkeling. 

Dit doen wij vanuit een systemisch oogpunt. Wij verzorgen deze trajecten in-house, op onze prachtige buiten locatie of in een combinatie van deze twee. 

Om je hier een nog beter inzicht in te kunnen geven zijn we momenteel deze pagina aan het updaten. Schroom niet om onderaan deze pagina contact op te nemen, ik vertel je graag hoe wij werken.

 

“Organizational health is the single greatest

competitive advantage in any business. “

Patrick Lencioni

Voordat je met mij wil samenwerken, wil je vast graag meer over mij ,en mijn achtergrond, weten. Dit kun je uiteraard vinden op deze site. Maar een persoonlijk gesprek helpt natuurlijk nog beter om te ontdekken of ik de persoon ben die bij jou, en jouw organisatie, past. Alleen dan kun je een goed beeld krijgen of ik je werkelijk zou kunnen helpen bij jouw vraagstuk en behoeften.

Daar maak ik dan ook heel graag tijd voor vrij. Dus schroom niet om contact met mij op te nemen of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen onderaan deze pagina.

 

Toch een tipje van de sluier over wie ik ben ?

 • Mijn doelgerichtheid is in balans met mijn warme empathische kant.
 • Liefdevol confronterend, en met de nodige humor, houd ik je graag een spiegel voor.
 • Ik houd van de natuur en van creativiteit en zet deze beide graag in om inzicht en verdieping te creëren
 • Ik ben ervaringsdeskundige in zowel het bedrijfsleven als in de zorg. 
Mijn vaardigheden:
 • Gediplomeerd en geaccrediteerd Professional Coach
 • Gediplomeerd en geaccrediteerd Familie en organisatie opsteller
 • Gecertificeerd DISC en drijfveren specialist
 • Gediplomeerd in een mooi pallet aan diverse methodieken waaronder o.a.; systemisch coachen, ACT, Voice Dialogue, NLP, wandelcoaching en kunstzinnig dynamisch coachen.
 • Diverse management en leiderschap trainingen
 • Veel ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen en de diverse dynamieken waar managers, organisaties en teams hun weg in dienen te vinden.

Heb je het gevoel dat ik jou, en jouw organisatie, zou kunnen helpen bij jouw vraagstuk? Kom dan in actie. Laat mij weten wie je bent en we plannen een kennismakingsgesprek in.

Michelle Doodeman

"Angelique heeft mij door de juiste vragen te stellen en mijzelf over dingen na te laten denken weer in balans gebracht. Ik ben echt meer tot mijzelf gekomen en weet nu waarom ik altijd tegen dezelfde punten aanliep." Verder lezen

Michelle Doodeman

Resi

"Voor mij heeft dit traject geholpen bij het beter voor mezelf op te komen en keuzes te maken. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen, welk gedrag ik wanneer inzet en wat ik in bepaalde situaties nodig heb." Verder lezen

Resi

Caroline Smink

"Wat onwennig ben ik gestart met de coaching, waarna Angelique me al snel op mijn gemak heeft gesteld. Dit door haar warme, open en directe manier van communiceren, waarbij zij liet zien dat ze mij zag als de persoon die ik ben, ook onder mijn beschermende laagje..." Verder lezen

Caroline Smink

Mirjam Geers

"Onlangs heeft een van mijn medewerkers een coachingstraject mogen volgen bij Inzicht naar Evenwicht. Dit was verhelderend voor haar en ook voor mij als werkgever: het inzicht mogen krijgen hoe processen gaan en hoe deze bij te sturen zijn. Voor ons beide was het fijn om deze inzichten te krijgen." Verder lezen

Mirjam Geers

Wil je graag met mij in contact komen?

Wil je graag met mij in contact komen?

Heb je een vraag of wil je graag een vrijblijvend gesprek?

Gebruik dit contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.  Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.

  Aangesloten bij

  Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.