Team & Organisatie ontwikkeling

Welkom op de Weg naar Transformatie voor Teams en Organisaties

Ontdek onze expertisegebieden:

Klik door naar het gebied dat jouw interesse heeft en leer meer over hoe wij je kunnen ondersteunen.

Bouw aan
 Teamkracht
Team
coaching
Samenwerken aan Topprestaties
Directie en Management
Team Begeleiding
Leiderschap met
Impact
Leiderschaps
coaching
Samen Door
Uitdagingen
Begeleiding bij Conflicten &
Complexe Vraagstukken
Ondersteuning bij
Levensgebeurtenissen
Coaching Medewerkers
bij Life-events

Is Jouw Team of Organisatie Klaar voor een Transformatie?

Hier ontdek je hoe we samen een krachtige ontwikkeling in gang kunnen zetten. Laat ons jouw gids zijn naar een vernieuwde, succesvolle toekomst voor jouw team of organisatie. “Inzicht naar Evenwicht” helpt organisaties en teams hun samenwerking en prestaties te verbeteren. We kijken systemisch naar wat nodig is om een doorbraak te realiseren in gedrag, patronen en/of processen.
Onze aanpak zorgt voor wezenlijk resultaat. Zowel in de dagelijkse praktijk als op langere termijn. Wij kijken aan de hand van jullie vraagstuk en wensen welke vorm van training of traject de meest effectieve oplossing is. 

“Organizational health
is the single greatest
competitive advantage
in any business.”

Patrick Lencioni

Groei door bewustwording

Zijn jullie je bewust waarom je de dingen doet zoals je ze doet? Samen helpen we bij het maken van nieuwe, bewuste keuzes.

Herken je deze vraagstukken?

$

Wat maakt dat ons team geen eenheid vormt?

$

Waarom is er een gebrek aan vertrouwen?

$
Hoe verbeteren we de samenwerking?
$
Waarom stellen we steeds uit?
$
Waarom houden we ons niet aan afspraken?
$
Gebrek aan openheid en samenwerking?
$
Wat is nodig voor een succesvolle fusie?
$
Wat houdt ons tegen?

Systemische Blik

Er is vaak meer gaande dan zichtbaar is – de onbewuste dynamiek van drijfveren, emoties en overtuigingen. Onze systemische blik geeft inzicht in de essentie van het probleem, de oorsprong ervan, en wat er speelt op onbewust niveau tussen collega’s, leidinggevenden en/of andere afdelingen.

Onze Coachtrajecten:

Persoonlijk en Op Maat Voor Jouw Team of Organisatie

Angelique en Isabella, met expertise in zowel de zorg en gezondheidssector als het bedrijfsleven, bieden een breed scala aan kennis en ervaring. We bieden trajecten die perfect aansluiten bij jullie unieke organisatie en vraagstukken. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we samen jullie vraagstuk en bieden advies op maat voor jullie traject. Meer over Isabella en Angelique, onze achtergronden en hoe wij jouw team of organisatie kunnen ondersteunen, vind je op onze Over Ons’ pagina.

Verandering Zit in Jezelf!

N
Echte, mens-tot-mens interactie met oprechte interesse.
N
Geen standaard aanpak; volledig afgestemd op jullie behoeften.
N
Diep inzicht in het vraagstuk.
N
Effectieve werkvormen die inzicht omzetten in actie en resultaat.
Of het nu gaat om ontwikkeling op team-, directie- of managementniveau, complexe vraagstukken of hoge onderlinge spanningen, wij staan klaar om jullie te begeleiden bij jullie verandering. Onze coaching is een duurzame en waardevolle investering in jullie mensen, de samenwerking binnen teams en de organisatie als geheel.

Verken Onze Expertisegebieden Dieper:

Wij nodigen je uit om meer te ontdekken over hoe wij specifiek kunnen helpen in elk van deze gebieden. Klik door naar het thema dat jouw interesse wekt voor gedetailleerde informatie:

Team coaching: Voor het opbouwen van sterke, cohesieve teams.

Directie en Management Team Begeleiding: Empower leiderschap en strategische samenwerking.

Begeleiding bij Conflicten & Complexe Vraagstukken: Navigeer door uitdagingen met vertrouwen

Leiderschaps coaching: Versterk je leiderschapskwaliteiten en maak een positieve impact.

Coaching Medewerkers bij Life-events: Ondersteun je medewerkers door belangrijke levensgebeurtenissen.

Elk van deze gebieden biedt unieke kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door te klikken op een specifiek thema, krijg je toegang tot gedetailleerde informatie over hoe wij je kunnen ondersteunen op jouw reis. Zet vandaag nog de eerste stap naar positieve verandering!

Testimonials

Angelique heeft mij door de juiste vragen te stellen en mijzelf over dingen na te laten denken weer in balans gebracht. Ik ben echt meer tot mijzelf gekomen en weet nu waarom ik altijd tegen dezelfde punten aanliep.

Verder lezen

Michelle Doodeman

Voor mij heeft dit traject geholpen bij het beter voor mezelf op te komen en keuzes te maken. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen, welk gedrag ik wanneer inzet en wat ik in bepaalde situaties nodig heb.”

Verder lezen

Resi

Wat onwennig ben ik gestart met de coaching, waarna Angelique me al snel op mijn gemak heeft gesteld. Dit door haar warme, open en directe manier van communiceren, waarbij zij liet zien dat ze mij zag als de persoon die ik ben, ook onder mijn beschermende laagje…”

Verder lezen

Caroline Smink

“Onlangs heeft een van mijn medewerkers een coachingstraject mogen volgen bij Inzicht naar Evenwicht. Dit was verhelderend voor haar en ook voor mij als werkgever: het inzicht mogen krijgen hoe processen gaan en hoe deze bij te sturen zijn. Voor ons beide was het fijn om deze inzichten te krijgen.”

Verder lezen

Mirjam Geers

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.